Asus ROG Rapture GT-AX11000, trenutno najbolji Gaming Router!!!

Asus ROG Rapture GT-AX11000 je Gaming Router koji podržava novi WIFI 6 Standard (802.11ax). U odnosu na prošli model, poboljšan je WIFI domet, brzina prenosa podataka kao i mrežni kapacitet. Prvi put je predstavljen na sajmu Computex 2018.

Ruter ima 1.8 GHz 4-jezgreni procesor, 1GB Ram-a, 256 MB Flash-a čime ima više nego dovoljno snage za kompletan mrežni proces. Uređaji koji su povezani preko kabla, što je i najsigurniji/najbrži način vezanja na mrežu, imaju dostupna 4x LAN porta (1Gb) kao i novi 2.5G Gaming Port koji bi trebao biti brži 2.5 puta.

Prema Asus-ovim podacima novi WIFI 6 standard (802.11ax) omogućava prenose do 11000 Mbit/s što bi u odnosu na WIFI 5 trebalo biti 2.3 puta brže. Ruter raspolaže OFDMA i MU-MIMO tehnikom uz veću energetsku učinkovitost (Orthogonal Frequency division multple acces- pristupna tehnika, MU-MIMO- prenosni sistem u raličitim frekvencijama čime je moguće istovremeno kruženje informacija više korisnika). OFDMA omogućuje 80% veći radijus mreže u odnosu na raniju generaciju.

Uređaj nudi puno opcija za igrače kojima se maksimalno smanjuje Latency, vrijeme kašnjenja u mreži. Tu su i opcije prioriziranja podatkovnih paketa određenih igrica tako da se online igranje odvija na najbrži mogući način (do 90% manji ping).

Software je umjetničko djelo, ukrašen u futurističkom stilu. Pregledan je i ima vrlo puno opcija, nadogradnje su redovne. Prvi put su AURA RGB svjetlosni efekti ugrađeni uz koje će sve izgledati još moćnije. Trenutna cijena je između 350-500 Eura.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top
%d blogeri kao ovaj: