DJI Air 3S, DJI Mavic 4 Leaks

Prema “curenju” informacija, uskoro izlaze DJI Air 3S i DJI Mavic 4 modeli.  DJI Mavic 3 serija već je duže vrijeme na trzištu. Iako odlična i preskupa, DJI Air 3 više se isplati ako ne trebate neke specijalne snimke. Tu je DJI sam sebi napravio problem, u želji za većim profitom i pod pritiskom je izbaciti nešto novo.

Što je do sada poznato?

Vizualno, slike i videozapisi koji su procurili sugeriraju da DJI Air 3S zadržava poznati faktor forme serije Air, što ukazuje na kontinuitet dizajna s vjerojatnim unutarnjim nadogradnjama. Očekuje se da će Air 3S biti bogato nadograđen , izmedju ostalog možda i sa lidar senzorom. Prema nekim slikama možda Air 3S dobije i treću kameru. Prodaja se očekuje krajem augusta 2024. Sveukupno, iako su pojedinosti i dalje spekulativne, DJI Air 3S spreman je spojiti naprednu tehnologiju kamere s dizajnom prilagođenim korisniku, nastavljajući DJI-jev trend inovacija u sektoru potrošačkih dronova.

DJI Air 3S- eventuelni izgled, sa lidar senzorom.

 

Što se tiče DJI Mavic 4 očekuju se bolje karakteristike letenja i jača baterija. DJI Air 3 trenutno leti dalje i agilnije što je nezgodno za Mavic 3 seriju. Uz poboljšanu kombinaciju kamera trebao bi se pojaviti O4+ standard koji bi omogućio bolju video transmisiju i veći domet. Gore na početku je navodni snimak Mavic 4 prototipa. Skore prezentacije novih DJI dronova biće vrlo interesantne.

DJI Mavic 4- Navodno nova kominacija kamera.

 

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

High Tech News
Scroll to Top