Thronmax MDrill One M2P-G

USB Mikrofon  Thronmax MDrill One M2P-G ističe se prvoklasnim dizajnom i vrhunskim HD snimanjem u studio kvalitetu. MDrill One koristi Vertigain tehnologiju pomoću koje zvuk bude još “čistijim” u odnosu na prosječne mikrofone. Projektovan je tako da su moguća bočna, stereo, bidierkciona i 360 stupnjeva snimanja. Univerzalni navoji ispod mikrofona omogućuju montažu na razne nosače.

 

 

Thronmax MDrill One M2P-G perfektan je za Youtube-re, Gamer-e i telefonske konferencije. Kompatibilan je sa MAC-om, Windows-om, Playstation 4/5 i Linux-om. Za instalaciju nije potreban nikakav dodatni program. Jednostavno priključite mikrofon na slobodan USB priključak, provjerite u Audio podešavanjima da li je on već izabran kao aktivni mikrofon i to je to. Odlično radi sa Skype, Youtube, Twitch, Discord, Soundcloud, GoTo Meeting, XSplit, OvrStream aplikacijama. U Windows, macOS i GNU/Linux okruženju preporučujemo besplatnu Audacity aplikaciju za snimanje ako nemate potrebe za studijskom obradom. 

 

 

Pored reglera Gain/ slušalice moguće je izabrati jednu od 7 boja led dekoracije ispod mikrofona. Također tu su i tipke za isključivanje mikrofona i odabira modusa rada. Na info panelu napred vidite koliko je pojačan mikrofon, trenutni modus i da li je mikrofon trenutno aktivan. Pri korištenju izbliza obavezno mikrofon zaštititi odgovarajućom opremom zbog mogućih oštećenja i kvalitete zvuka. 

Tehničke karakteristike: Strujno napajanje preko USB-a 5V 150mA, 96 kHz/ 24bit tehnologija (Sample Rate, Bit Rate), 3 visoko kvalitetne kondenzer 16mm kapsule, frekventni raspon 20-20000 Hz, LDR (Long Distance Recording), SVC (Far-Talk smart voice capture), HD Voice Brilliant, težina 1.05 Kg, USB kabal dugačak 3m. 

Kako izgleda pakovanje?

 

 

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

High Tech News
Scroll to Top