Honeycomb Alpha Flight Controls

Honeycomb Alpha Flight Controls

Za pravi ugođaj pri korištenju Flight Simulator-a potreban je dobar upravljački kontroler. Ako se pitate koji kontroler je kvalitetan i 100% kompatibilan sa Flight Simulator-om 2020, možemo vam odmah preporučiti Honeycomb Alpha Flight Controls.

Honeycomb Alpha Flight Controls koncipiran je ne samo za igrače nego je pogodan čak i za učenje letenja. Izuzetan kvalitet izrade bi odgovarao čak i pravim pilotima. “Yoke” (upravljač) ima na raspolaganju šalter-panel sa više opcija (paljenje, baterija, alternator, avionik glavni šalter, svjetlo). Središnji dio kontrolera je osvjetljen prijatnim crvenim led svjetlom.

Honeycomb se da na stol lako pričvrstiti uz pomoć priloženih držača. Uz Yoke može se nabaviti i dodatna Honeycomb oprema “Bravo Throttle Quadrant” sa dodatnim mogućnostima. Treba napomenuti da je Yoke čak kompatibilan i sa Saitek produktima. Driver-i omogućavanju korištenje na Windows i macOS kompjuterima. Ako možete za takvo nešto izdvojiti oko 250 USD, nećete požaliti. Ugođaj leta sa ovim kontrolerom je fantastičan.

 

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

High Tech News
Scroll to Top