Samsung The Frame 2.0 (2018)

Tražite nov TV i htjeli bi da je on ipak drugačiji nego svi drugi. Predlažemo vam novi Samsung The Frame 2.0 koji ima izvrstan LCD panel i pravo je tehničko remek dijelo. To je jedan TV koji imitira umjetničku sliku na zidu.

Nova generacija “The Frame serije” poboljšana je u mnogim detaljima. Tu je i “One Invisible Connection” vrlo tanki kabel koji spaja panel i One Connect Box. Taj vrlo tanki kabel daje TV-u sve konekcije preko samo jednog kabla (struja, Video IN,…). Njime više nećete imati salatu od kablova ispred sebe.

Ramovi su magnetni u par različitih boja i daju se lako promjeniti. Kada isključite TV on postaje umjetnička slika (oko stotinjak slika su predinstalirane, dodatne možete kupiti preko online servisa ili prenijeti svoje slike). Preko ugradjenih senzora slika se prilagođuje da bi bila optimalna. Može se namjestiti uključivanje prikaza umjetničke slike tek kada ste u blizini.

Naravno svi važniji online servisi su prisutni. Originalni “No Gap” zidni držač također je u pakovanju, time imate sve što vam treba za zidnu montažu.

LCD panel je iz “serije 7″, podržava 4k UHD rezoluciju kao i HDR. Dostupan je u 43″, 49″, 55″, 65” veličinama. Podržani su digitalni prijemi DVB-C/S2/T2 HD.

Malo opširnije u martu kada mi TV bude bio isporučen, naravno bez te cure dolje 🙂 …

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

High Tech News
Scroll to Top