Tahuna Teasi One4

Tko bude tražio outdoor navi uređaj sa podrškom za dodatne senzore (brzina, otkucaji srca,…), vrlo brzo će primjetiti da bolji modeli koštaju i više stotina eura. Ponuda nije velika ali kao glavni brend tu je naravno Garmin. Ako tražite takav uređaj, a nebi htjeli izdvojiti mnogo novaca, onda je Tahuna Teasi One4 sigurno pravi odabir za vas. Može se naći već za 90 eura na nekim sniženjima i nudi sasvim dovoljno unatoč nekim slabostima. Kao dodatna oprema dostupan je senzor za pedalu, senzor brzine kao i senzor za praćenje otkucaja srca.

Tahuna Teasi One4 projektovan je u njemačkoj, a proizveden naravno u kini. Tahuna program potiče od GPS Tuner-a iz mađarske, a funkcionira isto i na starijim modelima. Tehničke karakteristike su za današnje vrijeme slabije ali za 90E nemamo pravo na žalbu. Senzor za nadzor okretanja pedale i točka dobro je osmišljen te je kompletna montaža vrlo jednostavna. Sam navi lako je demontirati sa držača kao i ponovo montirati.

Pri jakom svijetlu je malo teže  čitati sa ekrana, ali to nije tako strašno. Sistemski zvukovi su apsolutno loši, vjerovatno više nije bilo dovoljno novaca za bolju audio komponentu. U svakom slučaju Tahuna Teasi One4 za 90E je fer ponuda!

 

 

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

High Tech News
Scroll to Top