Microsoft Flight Simulator 2020

Microsoft Flight Simulator 2020 (FS2020) konačno je ono na što su svi ljubitelji simulacija, pa i oni koji se bave obukom letenja, dugo čekali. U toku ove godine, ako ne bude promjena zbog aktuelne situacije sa korona virusom, trebala bi se pojaviti finalna verzija. U razvoju učestvuju Asobo Studio zajedno sa Microsoft Game Studios. Program je zamišljen tako, da se na nekoj od platformi, kao npr. PC i XBOX, instalira osnovni startni program, a onda se sve dodatne informacije povlače sa Microsoft Azure cloud servera. 

FS2020 je takozvana Always Online igrica (uvijek priključena na internet) jer rijetko tko od nas ima privatno 2 Petabyte prostora na raspolaganju za offline upotrebu. Naravno će Microsoft to iskoristiti za naplatu različitih opcija korištenja ali onaj tko to neće trebati, neće imati tih problema. 

Prema informacijama, biće dostupan kompletan 3D satelitski snimak cijele planete do maksimalne 4K rezolucije (sa HDR-om). Navodno ćete moći letjeti iznad svoje kuće skoro svim postojećim letjelicama uz gotovo realističnu fiziku simulacije letenja (zavisno od vašeg hardware-a).

Koliko će sve ovo ispuniti naša očekivanja vidjeti ćemo uskoro. U svakom slučaju nestrpljivo očekujemo novi Microsoft Flight Simulator 2020.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

High Tech News
Scroll to Top