Asus ROG Spatha X

Asus miš iz igračke Spatha serije pojavio se prvi put 2015-e godine. Tada nam se novi igrački miš svidjao, sve dok se nisu pojavili sitni problemi sa driver-ima, što je utjecalo negativno na naš ukupan dojam.

Asus ROG Spatha X namijenjen je prvenstveno za igrače i druge korisnike koje imaju malo veću šaku. Miš se može koristiti sa i bez kabla (bezžično). Visoku cijenu zaboravite kad otvorite pakovanje i vidite kvalitetu izrade kao i dodatnu opremu.

U pakovanju se nalazi miš, punjač, kablovi, putna torbica, uputstvo i jamestveni list, 2 rezervna mikro šaltera, maleni odvijač i jedna ROG nasljepnica. Prema testovima mikro šalteri mogu da izdrže oko 70 miliona klikova. Preko porgrama Armory Crate možete napraviti sve željene postavke. Moguće je podesiti led efekte, napraviti update, način funkicioniranja kao i funkcije 12 tastera. Asus Spatha X ima 19000 dpi optički senzor. Pri isključenoj led rasvjeti baterija izdrži do 67 sati upotrebe. Trenutna cijena (08.2022) je oko 140E. Teško je pronaći kvalitetniji miš na tržištu.

Tehnički podaci:

– Konekcija: USB 2.0 ili RF 2.4 GHz

– Rezolucija: 19000 dpi

– Maksimalna brzina: 400 ips

– Maksimalno ubrzanje: 50 g

– USB osvježavanje: 1000 Hz

– Broj tastera: 12

– Aura- Sync

– Baterija: Li- Polymer

– Dimenzije: 137x89x45 mm

– Težina 168g

 

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

High Tech News
Scroll to Top